Dominik Nováček
Bachelor's thesis
Zrání masa a jeho využití v gastronomii
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na metody zrání hovězího masa, na výhody a nevýhody těchto metod. Dále jsou v práci popsané výživové vlastnosti hovězího masa, jejich výhody při konzumaci, kvalita masa a jeho faktory, vlivy působící na kvalitu masa. Praktická část práce je zaměřena na zhodnocení prodeje masa na farmě. Obsahuje také návrhy na zlepšení prodeje a propagace.Abstract:
This bachelor’s thesis focuses on the aging methods, the advantages and disadvantages of these methods. Furthermore, the work describes the nutrition properties of beef, their benefits in consumption, meat quality and its factors, the effects on meat quality. The practical part of the work is focused on the evaluation of meat sales on the farm. It also contains suggestions for improving sales and promotion …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2021
Identifier:
http://theses.cz/id/govpr6/
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2021
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Probabilistic tool for word segmentation to grammar-based units
Josef Plch -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
Vitalii Varha -
Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
Kateřina JANOUŠKOVÁ -
Sledování jakostních ukazatelů při zrání hovězího masa
Kateřina Zelinková -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
Martina Kučerová -
Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
Pavel Hoňka
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Sellnerová, N.
29/9/2021