Optimalizace vlastností obalu vybraného masného výrobku – Bc. Vladana ZAJÍCOVÁ
Bc. Vladana ZAJÍCOVÁ
Diplomová práce
Optimalizace vlastností obalu vybraného masného výrobku
Optimization of packaging properties of selected meat products
Anotace:
Diplomová práce zpracovaná na téma optimalizace vlastností obalu vybraného masného výrobku se zabývá experimentálním testováním vlastností plastových střev, konkrétně určených pro trvanlivý salám Vysočina. Pro pokusné sledování byly zvoleny umělé obaly NaloFermclear Dia. 55, iCel premium a iCel C* v porovnání se standardním fázrovým střevem NaloFaser. U vzorků obalů byly sledovány ztráty hmotnosti …víceAbstract:
The diploma thesis on the topic of optimizing the packaging properties of a selected meat product deals with experimental testing of the properties of plastic casings, specifically designed for Vysočina salami. Polymer NaloFerm clear Dia 55, iCel premium and iCel C* packages were chosen for experimental monitoring compared to the standard NaloFaser phasor casing. The weight of the packaging during …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Jirotková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ZAJÍCOVÁ, Vladana. Optimalizace vlastností obalu vybraného masného výrobku. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
Eliška Knoblochová -
Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
Marie Dohnalová -
Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
Marie Dohnalová -
Sledování jakostních parametrů u trvanlivých masných výrobků tepelně opracovaných v průběhu doby minimální trvanlivosti
Barbora KREJČIŘÍKOVÁ -
Využití hmotnostní spektrometrie pro identifikaci a kvantifikaci nezáměrně přidávaných látek v obalech potravin
Michal Mrlík -
Poměr tuku v salámu Vysočina dle značky
Anezka Svobodova -
Porovnání jakostních parametrů salámu Vysočina v závislosti na obsahu soli
Dagmar Pavelková
Název
Vložil
Vloženo
Práva