Vliv technologických operací na obsah těkavých látek v kvašených nápojích – Ing. Jakub Nešpor
Ing. Jakub Nešpor
Doctoral thesis
Vliv technologických operací na obsah těkavých látek v kvašených nápojích
The influence of technological operations on the content of volatile compounds in fermented beverages
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2020
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NEŠPOR, Jakub. \textit{Vliv technologických operací na obsah těkavých látek v kvašených nápojích}. Online. Doctoral theses, Dissertations. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Available from: https://theses.cz/id/gpw7vb/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyDoctoral programme:
Biochemistry and Biotechnology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.