Pavlína ŘEZNÍČKOVÁ
Bachelor's thesis
Technologie výroby rumu
Technology of Rum Making
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na popis výroby lihovin a s nimi úzce spjatý destilační proces. Dále se detailně věnuje technologii výroby rumu a surovinám, z nichž je tato lihovina vyráběna, tedy cukrové třtině a melase. Zmíněny jsou též jednotlivé země produkující rum a jeho využití v gastronomii. V práci je také srovnáván pravý rum s Tuzemákem.Abstract:
This thesis is focused on the description of the spirits production and closely to this production linked the distillation process. Further it is devoted to the technology of rum production in details an draw materials from which this spirit drink is produced, i.e. sugar cane and molasses. There are mentioned also individual countries producing rum and its use in gastronomy. It thesis is also compare …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2015
Accessible from:: 5. 5. 2015
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŘEZNÍČKOVÁ, Pavlína. Technologie výroby rumu. Zlín, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.5.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 5. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.