Ing. Marta Jedličková

Bachelor's thesis

Analýza produkovaných vín v ČR dle obsahu zbytkového cukru

Analysis of wines produced in the Czech Republic by the residual sugar content
Abstract:
Cílem práce bylo zjistit trend výroby vín produkovaných v České republice z pohledu obsahu zbytkového cukru. Byla analyzována data kontrolovaných a zatříděných vzorků, která poskytla Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI). Během zkoumání bylo na data nahlíženo z několika úhlů. Analýza probíhala z pohledu zatříděné kategorie, zbytkového cukru, odrůdy a oblasti. Výsledkem práce je zjištění …more
Abstract:
This work deals with the analysis of residual sugar in wines produced in the Czech Republic. The aim of this work was to reveal the trend of production of dry wines and wines with higher residual sugar. Data from inspected and classified samples provided by the Czech Agricultural and Food Inspection Authority (CAFIA) were analyzed. During the investigation, the data were viewed from several angles …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Jiří Sochor, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Horticulture

Bachelor programme / field:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture

Theses on a related topic