Bc. Radek HOLÍK

Master's thesis

Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik

Fermented meat products made from mutton with prebiotics addition
Anotácia:
Diplomová práce je zaměřena na fermentované masné výrobky s přídavkem prebiotik. Jejím cílem je charakterizovat chemické složení skopového masa, technologii výroby fermentova-ných masných výrobků a použitá probiotika a prebiotika. Dále pak popsat proces fermenta-ce a dynamiku růstu mikroorganismů v těchto výrobcích. V praktické části jsou popsány metody a výsledky provedené chemické a mikrobiální analýzy …viac
Abstract:
The thesis is focused on fermented meat products with added prebiotics. Its aim is to cha-racterize the chemical composition of sheep meat, technology of production fermentate meat products and used probiotics and prebiotics. Then describe the fermentation process and growth dynamics of microorganisms in these products. The practical part describes the methods and results by chemical and microbial …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 14805

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HOLÍK, Radek. Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production

Práce na příbuzné téma