Bc. Veronika Sejbalová

Diplomová práce

Mouky z netradičních surovin a jejich praktické využití ve výživě

Flours from non-traditional ingredients and their practical use in nutrition
Anotace:
Cílem diplomové práce na téma „Mouky z netradičních surovin a jejich praktické využití ve výživě“ bylo zjistit vliv přídavku netradičních mouky na kvalitu jemného pečiva. Teoretická část práce je zaměřena na suroviny k výrobě netradičních druhů mouk, na technologii výroby mouk a na jejich vlastnosti a využití. Praktická část zahrnovala navržení receptur muffin se základem hladké pšeničné mouky s přídavkem …více
Abstract:
The aim of the diploma thesis on the topic "Flours from non-traditional ingredients and their practical use in nutrition" was to determine the effect of the addition of non-traditional flours on the quality of the pastry. The theoretical part of the work is focused on ingredients for the production of non-traditional types of flour, the technology of flour production, and their properties and use. …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
  • Oponent: Jindřiška Kučerová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta