Aneta Hošťálková

Bakalářská práce

Inteligentní obaly pro použití v potravinářství

Inteligent packaging materials for using in foodstuff industry
Anotace:
Bakalářská práce svým obsahem cílí na výzkum a rozvoj obalových materiálů využívaných v potravinářském průmyslu. Soustředí se na historii obalových materiálů v potravinářství a problémy spojené s riziky, kterým je spotřebitel vystaven. Jádrem práce je sumarizace funkcí systému inteligentních obalů v porovnání s dnes již známými aktivními obaly. V závěru jsou v práci zmíněny taktéž nanotechnologie napomáhající …více
Abstract:
The content of the bachelor's thesis aims at research and development of packaging materials used in the food industry. It focuses on the history of packaging materials in the food industry and the problems associated with risks for consumers. The main idea is to summarize the functions of the intelligent packaging system in comparison with the already known active packaging. Finally, nanotechnologies …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Mgr. Barbora Lapčíková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hošťálková, Aneta. Inteligentní obaly pro použití v potravinářství. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin