Bc. Žaneta Poštulková

Diplomová práce

Možnosti použití přírodních extraktů při výrobě piva

Possibilities of using natural extracts in beer production
Anotace:
Tato diplomová práce je věnována především výrobě piva s přídavkem rostlinných extraktů. Taková piva se na světovém i českém trhu vyskytují zcela zřídka. Takový druh piva s rostlinnými extrakty se zdá býti, jako jedna z možností, jak se odlišit a zviditelnit na současném trhu. Část této práce je věnovaná technologii výroby piva. Je zde popsána výroba piva od varního procesu, přes fázi fermentace, až …více
Abstract:
This diploma thesis is dedicated to the production of beer with the addition of herbal extracts. This type of beer is rare in the global and in the Czech market. Therefore, beer with herbal extracts seems to be one of the ways to differentiate and to be more visible in the global market.Part of this work is devoted to technology of beer production. It describes the production of beer from the brewing …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin