Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin – Bc. Lucie Pelantová
Bc. Lucie Pelantová
Bakalářská práce
Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin
Application of the solid phase microextraction (SPME) technique within the forensic investigations of the quality of selected food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PELANTOVÁ, Lucie. \textit{Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/gt8add/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.