Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin – Bc. Lucie Pelantová
Bc. Lucie Pelantová
Bachelor's thesis
Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin
Application of the solid phase microextraction (SPME) technique within the forensic investigations of the quality of selected food
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2016
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PELANTOVÁ, Lucie. \textit{Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Available from: https://theses.cz/id/gt8add/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Forenzní analýza
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.