Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin – Bc. Lucie Pelantová
Bc. Lucie Pelantová
Bachelor's thesis
Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin
Application of the solid phase microextraction (SPME) technique within the forensic investigations of the quality of selected food
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PELANTOVÁ, Lucie. \textit{Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/gt8add/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.