Charakterizace včelího vosku (Apis mellifera) pomocí pokročilých instrumentálních metod – Bc. Martina Rudišarová
Bc. Martina Rudišarová
Master's thesis
Charakterizace včelího vosku (Apis mellifera) pomocí pokročilých instrumentálních metod
Characterization of beeswax (Apis mellifera) using advanced instrumental methods
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RUDIŠAROVÁ, Martina. \textit{Charakterizace včelího vosku (Apis mellifera) pomocí pokročilých instrumentálních metod}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/gufb53/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.