Vliv zrání na vybrané ukazatele piva – Miroslava PLÁNSKÁ
Miroslava PLÁNSKÁ
Bakalářská práce
Vliv zrání na vybrané ukazatele piva
Influence of beer aging on selected indicators
Anotace:
Obecně můžeme říci, že znaky, které se týkají dokvašování různých druhů piv, nejsou pro veřejnost přímým ukazatelem, co se týče kvality piva. I přesto, že tyto vlivy přímo ovlivňují senzorické vlastnosti finálního produktu. Stává se zavádějícím, že neznalost označování piva vede konzumenty k mylným představám a domněnce, že např. 12 stupňové pivo, obsahuje 12 % alkoholu. U hodnocených vzorků probíhalo …víceAbstract:
It is possible to say, that signs, connected with fermentation of different kinds of beer, are not direct indicators of beer quality. Although these processes directly affect sensory characteristics of final product. Ignorance of bottle labelling could be misleading, because it can lead consumers to wrong idea that 12-degree beer means 12% of alcohol. Bottom-fermentation of evaluated samples and monitoring …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PLÁNSKÁ, Miroslava. Vliv zrání na vybrané ukazatele piva. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva