Didaktické zpracování tématu ruská kuchyně a stolování pro střední školy – Aneta Šimonová
Aneta Šimonová
Diplomová práce
Didaktické zpracování tématu ruská kuchyně a stolování pro střední školy
Didactic Processing of the Topic of Russian Cuisine and Dining for High Schools
Anotace:
Diplomová práce je zaměřená na didaktické zpracování tématu ruská kuchyně a stolování pro střední školy. Cílem práce je vytvoření pracovních listů pro střední školy. Jako zdroje byly využity jak odborné publikace, tak učebnice ruského jazyka využívané na českých středních školách. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou přiblížena specifika ruské kuchyně …víceAbstract:
The thesis is focused on the didactic treatment of the topic Russian cuisine and dining for secondary schools. The goal is to create worksheets for secondary schools. The sources are specialized publications and language textbooks used at Czech secondary schools. The thesis is divided into a theoretical and a practical part. The theoretical part describes the specifics of Russian cuisine, grammatical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 12. 2020
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eM6632
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 1. 2021
- Vedoucí: PhDr. Jindřich Kesner, CSc.
- Oponent: doc. Galina Kosych, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 8. 2. 2021 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství pro střední školy - český jazyk a literatura, Učitelství pro střední školy - ruský jazyk a literatura
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva