PODNIKATELSKÝ PLÁN NA ZALOŽENÍ RESTAURACE – Nikola Langpaulová
Nikola Langpaulová
Bachelor's thesis
PODNIKATELSKÝ PLÁN NA ZALOŽENÍ RESTAURACE
Anotácia:
Cílem bakalářské práce Podnikatelský plán na založení restaurace je navrhnutí nového restauračního zařízení, dle nastavených trendů a se záměrem uspokojení zákazníků, především v hlavním městě Praze. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy spojené s popisovaným oborem, které jsou následně použity v praktické části. V praktické části bakalářské práce jsou podrobně popsané analýzy okolního prostřední …viacAbstract:
The goal of this bachelor thesis is a business plan for an establishment of a new restaurant based on the set trends and with a goal of satisfaction of customers, specifically in the capital city of Prague. In the theoretical part of this work, the terms related to the topic are explained, furthermore used in the practical part. In the practical part of the bachelor thesis the external environment …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2017
Identifikátor:
http://theses.cz/id/gwo3z7/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Práce na příbuzné téma
-
Trendy v gastronomii
Svatoslav Rychtecký -
Trendy v hotelnictví a gastronomii v Evropě, Asii a Americe
Václav Laibl -
Trendy v současné gastronomii
Karolína Beyerová -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
Michal Sikora -
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
Trendy v gastronómii a ich uplatnenie vo vybranom podniku
Vanesa Vráblová -
TRENDY V GASTRONOMII A JEJICH UPLATNĚNÍ VE VYBRANÉM PODNIKU
Pavla Dvořáčková
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Lukášková, E.
2. 5. 2017
Langpaulová, N.
11. 4. 2017