Andrea Patová

Bachelor's thesis

Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení

Nutritive and Economic Assessment of Dishes from Representative Restaurant
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřená na nutriční a ekonomické hodnocení masových pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení. Vybraným zařízením je hotelová restaurace, která se specializuje především na zvěřinovou kuchyni. Zvolené a hodnocené pokrmy jsou ze zvěřinového, hovězího, vepřového a drůbežího masa. Cílem práce je vyhodnotit a srovnat nutriční a ekonomické hodnoty zvěřiny s ostatními druhy masa. Z výsledků …more
Abstract:
The bachelor theses focuses on nutrition and economic stats of meat factors in food pro-ducing facilities. Selected facility is hotel restaurant which specializes in wild catch anima-ls. Selected and evaluated food is venison, beef, pork and chicken meat. The focus on the theses is to compare nutrition and economic stats of venison and other selected meat. The outcome is that venison has a larger portion …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2017

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Helena Družbíková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Patová, Andrea. Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe