Bc. Andrea Výborná

Diplomová práce

Analýza vhodnosti Altmanova Z score pro hodnocení gastopodniků v ČR.

Analysis of suitability of Altmans Z score for rating of the companies in the catering industry in Czech republic.
Anotace:
Diplomová páce se zabývá vhodností Altmanova bankrotního modelu při aplikaci na gastronomické podniky v České republice. Cílem práce je zjistit, zda je Z-score vhodné po hodnocení gastronomických podniků specificky v období pandemie. Práce je tvořena na bázi ustanovení přesnosti správné klasifikace Altmanova Z–score u gastronomických podniků za období let před příchodem pandemie a za roky, kdy bylo …více
Abstract:
This final thesis is concerned with the suitability of Altman's bankruptcy model in application to gastronomic enterprises in the Czech Republic. The aim of the thesis is to determine whether the Z-score is suitable for rating of the companies in the cathering industry in Czech republic, especially in the period of pandemic. The thesis is based on the established accuracy of the correct classification …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/yp7cj/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 9. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Ivo Straka, CSc.
  • Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství