Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů – Bc. Vladěna Rohlíčková
Bc. Vladěna Rohlíčková
Master's thesis
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Food safety - knowledge and attitudes of adolescents
Abstract:
Tato diplomová práce shrnuje v teoretické části informace a poznatky o zdravotní nezávadnosti potravin. Uvádí definice základních pojmů, popisuje činitele fyzikálního, chemického a biologického nebezpečí, vnímání rizika spotřebiteli, zásady udržení zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů v domácnostech a stravovacích provozech. Dále popisuje konkrétní znalosti spotřebitelů o zdravotní nezávadnosti …moreAbstract:
This thesis summarizes in its theoretical part the information and knowledge regarding food safety. The thesis provides definitions of basic concepts, describes the factors of physical, chemical and biological hazards, risk perception by consumers, the principle of maintaining food safety and food in the household and catering operations as well. It also describes the specific knowledge of consumers …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2016
Identifier:
https://is.muni.cz/th/u9pc3/
Thesis defence
- Date of defence: 14. 6. 2016
- Supervisor: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D.
- Reader: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineMaster programme / field:
Specializations in Health Science / Dietitian
Theses on a related topic
-
Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)
Jana SVOBODOVÁ -
Zdravotní nezávadnost potravin dovážených do ČR ze třetích zemí
Lucie Bergová -
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
Barbora ŠEBKOVÁ -
Zdravotní nezávadnost obalů potravin na bázi papíru.
Jana Zimčíková -
Údržnost "raw" potravin
Pavla Bočková -
Využití bylinných silic při konzervaci potravin
Jana Vlčková -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová -
Knowledge, Attitudes, and Perceptions: The Intersection of Psychological Intimate Partner Violence and Sexual and Reproductive Health and Rights Among Young Women in Benin
Karen Adriana CASTILLO RAMIREZ