Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Vietnam. – abs. v. š. Thanh Nga Luu, Art.D.
abs. v. š. Thanh Nga Luu, Art.D.
Bakalářská práce
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Vietnam.
Abstract:
Meat is an indispensable source of nutrition as well as being a favorite food of majority of humanity. Part of the thesis was focused on the classification of meat and the chemical composition. They were also taken into consideration extracts from plants, mainly herbs and spices, which could serve as preservative to prevent or reduce the risk of proliferation of microorganism to a minimum and to increase …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Iva Kučerová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů
Práce na příbuzné téma
-
In vitro evaluation of selective antimicrobial activity of plant-derived compounds against Bifidobacteria and Clostridia
Běla Bonušová -
Plant-derived products with antimicrobial and antioxidant properties as potential alternatives to sulphites in foods: a literature review
Veronika Čamková -
Potential application of plant essential oils for food preservation
Mayda Rojnik -
Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat
Karen Sovjáková
Název
Vložil
Vloženo
Práva