Bc. Kateřina Retková

Diplomová práce

Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností v odvětví výroby potravinářských výrobků

Optimization of Capital Structure among Selected Companies in the Sector of Food Products
Anotace:
Objektem diplomové práce na téma “Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností v odvětví výroby potravinářských výrobků“ je přiblížení problematiky kapitálové struktury a navržení scénářů pro její optimalizace. Teoretická část práce přibližuje podstatné informace o kapitálové struktuře a metody vedoucí k její optimalizaci, dále jsou zde teoreticky popsány využité metody z praktické části …více
Abstract:
The thesis object on the topic „Optimization of Capital Structure among Selected Companies in the Sector of Food Products„ is to approach the theory of capital structure and create scenarios for its optimization. The theoretical part of the work presents essential information about the capital structure and methods leading to its optimization, also there are theoretically described the methods used …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2020
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/tbgw1/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Tomáš Heryán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné