Martina Tomková

Diplomová práce

Interní logistika gasronomického zařízení

Internal logistics of a gastronomic facility
Anotace:
První a druhá kapitola obsahuje pojmy, které tvoří terminologický a informační základ pro tuto práci. Následuje představení restaurace a jejího chodu včetně swot analýzy. Ve čtvrté kapitole jsou znázorněny jednotlivé činnosti probíhající v restauraci a schéma přípravy a výdeje poledního menu včetně Ganttova diagramu. Pátá kapitola obsahuje konkrétní návrhy na zlepšení současného stavu restaurace.
Abstract:
The first and second parts contain of concepts that form the terminological and informational basis for this work. Ensue is the restaurant's introduction and her operation, including swot analysis.The fourth part shows how the individual activities take place in the restaurant, and the diagram of preparation and delivery of the lunch menu, include the Gantt diagram. The fifth part contains suggestions …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2018
  • Vedoucí: prof. Ing. Vladimír Strakoš, DrSc.
  • Oponent: Ing. Alena Pastorková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 12. 6. 2018 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola logistiky o.p.s.