Martina Tomková

Master's thesis

Interní logistika gasronomického zařízení

Internal logistics of a gastronomic facility
Abstract:
První a druhá kapitola obsahuje pojmy, které tvoří terminologický a informační základ pro tuto práci. Následuje představení restaurace a jejího chodu včetně swot analýzy. Ve čtvrté kapitole jsou znázorněny jednotlivé činnosti probíhající v restauraci a schéma přípravy a výdeje poledního menu včetně Ganttova diagramu. Pátá kapitola obsahuje konkrétní návrhy na zlepšení současného stavu restaurace.
Abstract:
The first and second parts contain of concepts that form the terminological and informational basis for this work. Ensue is the restaurant's introduction and her operation, including swot analysis.The fourth part shows how the individual activities take place in the restaurant, and the diagram of preparation and delivery of the lunch menu, include the Gantt diagram. The fifth part contains suggestions …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2018
  • Supervisor: prof. Ing. Vladimír Strakoš, DrSc.
  • Reader: Ing. Alena Pastorková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 12. 6. 2018 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola logistiky o.p.s.