Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin – Bc. Jana Halamová
Bc. Jana Halamová
Master's thesis
Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin
Evaluation of selected mild processing technologies on food quality and safety
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HALAMOVÁ, Jana. \textit{Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/h2wkb2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.