Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin – Bc. Jana Halamová
Bc. Jana Halamová
Diplomová práce
Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin
Evaluation of selected mild processing technologies on food quality and safety
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HALAMOVÁ, Jana. \textit{Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/h2wkb2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin a přírodních produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.