Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku – Bc. Monika Botťánková
Bc. Monika Botťánková
Bachelor's thesis
Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku
The influence of the original gastronomical concept on the business visit rate.
Abstract:
The presented bachelor thesis is composed of several parts. In the first part, theoretical, definitions and technical terms are written about. Moreover, the division of gastronomic facilities into categories and gastronomic trends are described in this part. In addition, this section focuses on the description of the gastronomic concept and on the factors that influence the visit rate. The second, …moreAbstract:
Predkladaná bakalárska práca je zložená z niekoľkých častí. Prvá, teoretická časť, definuje pojmy a odborné termíny, zahŕňa rozdelenie gastronomických zariadení do kategórii a popisuje gastronomické trendy. Sústredená je na popis gastronomického konceptu, zaoberá sa faktormi, ktoré pôsobia na návštevnosť. Druhá, praktická časť, poukazuje na vybraný podnik Levitate, charakterizuje ho a analyzuje jeho …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/p3l0s/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 9. 2018
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Ojedinělý gastronomický koncept
Klára Marešová -
Unikátny gastronomický koncept
Martin Hučko -
Ojedinělý gastronomický koncept
Jaroslava Gopaul -
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
Petr Müller -
Koncept gastronomického provozu
Martina Kindl -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Tereza Šašková -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
Jan Foldyna -
Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech
Adéla Rieszová