Vliv různých technik studené macerace na obsahové látky vína – Petr Bíza
Petr Bíza
Bakalářská práce
Vliv různých technik studené macerace na obsahové látky vína
Influence of various types of cold maceration technique on substances contained in wine
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem různých technik studené macerace na obsahové látky vína. Práce je rozdělena na část teoretickou a část experimentální. Teoretická část objasňuje definice pojmů, které následně usnadňují orientaci v dané oblasti. V této části je zmíněno také složení moštu, dále se pak jednotlivé podkapitoly věnují konkrétním metodám studené macerace. Experimentální část obsahuje …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the influence of various types of cold maceration technique on substances contained in wine. The thesis is divided into two parts: theoretical and practical. The theoretical part is about dfinitions of terms which simplify an orientation in this area, a composition of must and cold maceration techniques. The practical part contains a description of a wine grape variety …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
- Oponent: Ondřej Stejskal, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva