Bc. Veronika Kouřilová

Diplomová práce

Kvalita běžného pečiva ovlivněná enzymatickými přípravky

The Quality of Common Pastry Influenced by Enzymatic Preparations
Anotace:
Cílem práce „Kvalita běžného pečiva ovlivněná enzymatickými přípravky“ bylo zjištění vlivu různých koncentrací tří enzymatických přípravků na kvalitu rohlíků. Teoretická část se zabývá charakteristikou běžného pečiva, surovinami, technologií výroby, enzymy, základním rozdělením cereálních enzymů a jejich použitím. V praktické části byly použi-ty enzymatické přípravky Perfekt, Diapol Instant a Perfekt …více
Abstract:
The goal of the diploma thesis on The Quality of Common Pastry Influenced by Enzymatic Preparations was to examine the effect of different concentrations of enzyme preparations on the quality of rolls. The theoretical part deals with the general characteristics of common pastry, raw materials for bakery production, common pastry production technology, enzymes, basic distribution of cereal enzymes and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
  • Oponent: Iva Burešová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin