Veronika JANČOVÁ

Bakalářská práce

Význam a použití DPPH v oblasti cereálií

Importance and using DPPH in cereals
Anotace:
Bakalářská práce obsahuje stručnou charakteristiku cereálií, cereálních výrobků, vymezení pojmu antioxidační aktivity a jednotlivé metody jejího stanovení. Podrobnější popis je zaměřen na význam a využití metody DPPH. Bakalářská práce je podrobněji věnována stanovením antioxidační aktivity metodou DPPH v oblasti cereálií a zároveň jejímu dalšímu využití v oblasti potravinářského průmyslu a biologického …více
Abstract:
The thesis includes characterization of cereals, cereal products, antioxidant activity and the various methods of its determination. A more detailed description is focused on the importance and use of DPPH methods. Furthermore, the main focused was on antioxidant activity determination by DPPH in cereals, and also its use in the food industry and biological research.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22755

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2011

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JANČOVÁ, Veronika. Význam a použití DPPH v oblasti cereálií. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin