Obsah tokoferolů (vitaminu E) ve smažených potravinách – Ing. Štěpán Czornyj
Ing. Štěpán Czornyj
Diplomová práce
Obsah tokoferolů (vitaminu E) ve smažených potravinách
Content of tocopherols (vitamin E) in fried foods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CZORNYJ, Štěpán. \textit{Obsah tokoferolů (vitaminu E) ve smažených potravinách}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/h6z1fi/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.