Proč a které restaurace si účtují couvert – Bc. Zuzana Kalmárová
Bc. Zuzana Kalmárová
Bakalářská práce
Proč a které restaurace si účtují couvert
Why and Which Restaurants Charge Cover Charges
Abstract:
The bachelor's thesis deals with the factors influencing the charging of the couvert in restaurants. Data was collected by questionnaire and from the Internet, where the menu of restaurants was located. Two models were created by econometric analysis. The first delineates the determinants of couvert - what influences the decision of restaurants to charge or not to charge couvert. The second tries to …víceAbstract:
Táto bakalárska práca hľadá faktory, ktoré ovplyvňujú či reštaurácie účtujú couvert alebo nie. Dáta boli zozbierané dotazníkovým šetrením a prostredníctvom internetových stránok, kde boli zverejnené jedálne lístky reštaurácií. Ekonometrickou analýzou boli vytvorené dva modely. Prvý určuje determinanty couvertu – čo ovplyvňuje rozhodnutie reštaurácií či účtovať couvert alebo nie. Druhý sa pokúsi nájsť …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2011
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/hi30v/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 6. 2011
- Vedoucí: Ing. Michal Kvasnička, Ph.D.
- Oponent: Ing. Štěpán Mikula, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Národní hospodářství