Bc. Zuzana Kalmárová

Bakalářská práce

Proč a které restaurace si účtují couvert

Why and Which Restaurants Charge Cover Charges
Abstract:
The bachelor's thesis deals with the factors influencing the charging of the couvert in restaurants. Data was collected by questionnaire and from the Internet, where the menu of restaurants was located. Two models were created by econometric analysis. The first delineates the determinants of couvert - what influences the decision of restaurants to charge or not to charge couvert. The second tries to …více
Abstract:
Táto bakalárska práca hľadá faktory, ktoré ovplyvňujú či reštaurácie účtujú couvert alebo nie. Dáta boli zozbierané dotazníkovým šetrením a prostredníctvom internetových stránok, kde boli zverejnené jedálne lístky reštaurácií. Ekonometrickou analýzou boli vytvorené dva modely. Prvý určuje determinanty couvertu – čo ovplyvňuje rozhodnutie reštaurácií či účtovať couvert alebo nie. Druhý sa pokúsi nájsť …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 6. 2011
  • Vedoucí: Ing. Michal Kvasnička, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Štěpán Mikula, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakulta

Masarykova univerzita

Ekonomicko-správní fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Národní hospodářství