Hodnocení jakosti živočišného tuku ve vztahu k následnému technologickému zpracování – Jana Čapková
Jana Čapková
Diplomová práce
Hodnocení jakosti živočišného tuku ve vztahu k následnému technologickému zpracování
Animal fat quality monitoring in relation to the subsequent technological process
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČAPKOVÁ, Jana. \textit{Hodnocení jakosti živočišného tuku ve vztahu k následnému technologickému zpracování}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/h7km1j/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva