Hodnocení jakosti živočišného tuku ve vztahu k následnému technologickému zpracování – Jana Čapková
Jana Čapková
Master's thesis
Hodnocení jakosti živočišného tuku ve vztahu k následnému technologickému zpracování
Animal fat quality monitoring in relation to the subsequent technological process
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2012
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ČAPKOVÁ, Jana. \textit{Hodnocení jakosti živočišného tuku ve vztahu k následnému technologickému zpracování}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2012. Available from: https://theses.cz/id/h7km1j/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Farm Products Quaility and Processing
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights