Theses 

Analýza marketingového mixu služeb Restaurace a hotelu Koníček – Ingrid VACULÍKOVÁ

česky | in English | slovensky

Agenda:
Změnit agendu. Adresa v ISu:

Ingrid VACULÍKOVÁ

Bakalářská práce

Analýza marketingového mixu služeb Restaurace a hotelu Koníček

Marketing mix analysis of services Restaurant and hotel Koníček

Anotace: Bakalářská práce na téma Analýza marketingového mixu služeb se skládá ze dvou částí. První, teoretická část, je zaměřena na vývoj marketingu a podrobný popis jednotlivých prv-ků marketingového mixu služeb. Druhá část se zaměřuje na analyzování marketingového mixu služeb ve společnosti, následné vyhodnocení na základě názorů zákazníků a návrhy na zefektivnění marketingových nástrojů Restaurace a hotelu Koníček.

Abstract: Bachelor thesis on the analysis of services marketing mix is composed of two parts. The theoretical part is aimed at developing and marketing a detailed description of the first s marketing mix of services. The second part focuses on analyzing the marketing mix of ser-vices, follow-up evaluation based on customer feedback and suggestions for more effective marketing tools Pony restaurant and hotel.

Klíčová slova: marketing, marketingový mix, služby

Jazyk práce: čeština

  • Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2011
  • Identifikátor: 19820

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Pavel Taraba

Citační záznam

Citace dle ISO 690: LaTeX | HTML | text | BibTeX | Wikipedie

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 13. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
https://portal.utb.cz/stag?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=19820 Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Jak jinak získat přístup k textu

Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Jak správně citovat práci

VACULÍKOVÁ, Ingrid. Analýza marketingového mixu služeb Restaurace a hotelu Koníček. Uherské Hradiště, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Relevantní odkazy 


Nahoru | Aktuální datum a čas: 21. 2. 2019 23:26, 8. (sudý) týden

Soukromí

Kontakty: theses(zavináč/atsign)fi(tečka/dot)muni(tečka/dot)cz