Bc. Tomáš Römer

Bakalářská práce

Fenomén pivo v naší společnosti

Beer as a Phenomenon in Our Society
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá rolí piva v gastronomii a jeho odrazem v kultuře. Nápoj je definován z hlediska legislativy a výrobní technologie, které určují jeho charakteristické rysy a organoleptické vlastnosti. Práce se zabývá situací na trhu s pivem, marketingem, kulturními akcemi a eventy spojenými s pivem. Hlavním produktem je popularizace tématu formou medializace a organizace zážitkového …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on gastronomy and its reflection in culture. The beverage is defined in terms of legislation and production technologies that determine its opinion and organoleptic characteristics. The work also focuses on beer business, marketing and cultural events associated with beer. Main product is popularization in media, evening event organisation and beer brewing.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2020
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/gwipb/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2020
  • Vedoucí: Mgr. Alexandr Burda
  • Oponent: doc. RNDr. Pavol Plesník, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě