Podnikatelský plán v oblasti rychlého občerstvení – Jan Hýbl
Jan Hýbl
Diplomová práce
Podnikatelský plán v oblasti rychlého občerstvení
Fast Food Restaurant Business Plan
Anotace:
Cílem této diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán pro nově vznikající podnikatelský subjekt v oblasti rychlého občerstvení. Hlavním cílem podnikatelského plánu je posoudit proveditelnost a reálnost daného záměru. Práce je rozdělena na dvě základní části. První z těchto částí je část teoretická, která nejprve seznamuje s podnikatelskou činností a podnikáním malých a středních podniků v ČR. …víceAbstract:
The aim of this diploma thesis is to execute a business plan for a business in the field of fast foods. The main goal of the business plan is to evaluate feasibility and practicability of this project. The master thesis is divided into two main sections: a theoretical and practical one. The first part describes the entrepreneurship, small & medium enterprises in Czech Republic and a business plan. …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2016
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/53177
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2017
- Vedoucí: Ladislav Hartman
- Oponent: Blanka Habrmanová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/53177
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský plán - rychle rostoucí dřeviny
Renata Hodonská -
Business Plan of Fast Food Restaurant SushiGO
Duong Hung Le Van -
Podnikatelský plán - zdravé rychlé občerstvení
Tomáš Horák -
Company Business Plan
Maria Ageenko -
Podnikatelský plán pro vybraný podnikatelský záměr
Vojtěch MITAS -
A Business Plan for the Company "Bagetárna"
Jaroslava Maňáková -
Financial analysis of business plan in the area of gastronomy
David Simbartl -
Podnikatelský plán založení rychlého občerstvení Bistro
Kateřina Dokoupilová