Bc. Tomáš Tyemnyák

Master's thesis

Stabilita quercetinu v celulózovém materiálu

Stability of quercetin in celulose material
Anotácia:
Teoretická část diplomové práce je soustředěna na chemické, fyzikální a biologické vlastnosti kvercetinu patřícího mezi bioflavonoidy. Další část popisuje jeho zdravotní účinky dopad na lidský organismus. V této práci je také za pomoci několika vědeckých publikací charakterizována stabilita kvercetinu za různých podmínek, mezi které patří teplota, pH a relativní vlhkost. Experimentální část je věnována …viac
Abstract:
The theoretical part of the master´s thesis is focused on the chemical, physical and biological properties of quercetin which belongs to a bioflavonoid family. The next section describes the health effects and the impact on the human organism. This work is also based on a number of scientific publications describing the stability of quercetin at different storage conditions, including temperature, …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
  • Vedúci: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Tyemnyák, Tomáš. Stabilita quercetinu v celulózovém materiálu. Pardubice, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs