Značky kvality potravin na českém trhu – Dominika SKALOVÁ
Dominika SKALOVÁ
Bakalářská práce
Značky kvality potravin na českém trhu
Food quality labels on the Czech market
Anotace:
Bakalářská práce se zabývala značkami kvality potravin na českém trhu. Teoretická část práce se věnovala základním pojmům, kam patří kvalita, kvalita potravin, bezpečnost potravin a značka. Také jsou prezentovány značky kvality potravin, se kterými se mohou spotřebitelé setkat na českém trhu. Uvedené jsou i důležité organizace, které kontrolují dodržování pravidel kvality potravin. V praktické části …víceAbstract:
The bachelor thesis dealt with food quality labels on the Czech market. The theoretical part of the thesis was devoted to basic concepts, which included quality, food quality, food safety and brand. Food quality labels which can be met by consumers on the Czech market are also presented. Important organizations that check compliance with food quality rules are also listed. In the practical part, we …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tomáš Sadílek, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SKALOVÁ, Dominika. Značky kvality potravin na českém trhu. Plzeň, 2022. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta ekonomickáBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management obchodních činností
Práce na příbuzné téma
-
Svoboda pohybu a bezpečnost v péči o klienty s demencí v domovech pro seniory a domovech se zvláštním režimem: výzvy a řešení
Gabriela Pitourová Smutná -
Šíření, hladiny a rizika cytostatik v prostředí nemocnic a lékáren a v domácnostech onkologických pacientů
Lenka Doležalová -
Využití kapalinové chromatografie a vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie při hodnocení kvality a bezpečnosti potravin a krmiv
Aneta Bumbová -
Factors influencing the success of a company in a selected market
Alibek Orazbay -
Kvalita a bezpečnost jedlého hmyzu
Petra Škvorová -
Kvalita a bezpečnost rostlinných produktů v kultivačních bezpůdních systémech
Anna-Běla Sýkorová -
Optimalizace dlouhodobě zavedených systémů managementu kvality, environmentu a bezpečnosti práce ve firmě Garnets Consulting a.s.
Jitka BEČVÁŘOVÁ -
Integrace a efektivní řízení systému managementu dle standardů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001
Petr Elznic