Dominika SKALOVÁ
Bachelor's thesis
Značky kvality potravin na českém trhu
Food quality labels on the Czech market
Abstract:
Bakalářská práce se zabývala značkami kvality potravin na českém trhu. Teoretická část práce se věnovala základním pojmům, kam patří kvalita, kvalita potravin, bezpečnost potravin a značka. Také jsou prezentovány značky kvality potravin, se kterými se mohou spotřebitelé setkat na českém trhu. Uvedené jsou i důležité organizace, které kontrolují dodržování pravidel kvality potravin. V praktické části …moreAbstract:
The bachelor thesis dealt with food quality labels on the Czech market. The theoretical part of the thesis was devoted to basic concepts, which included quality, food quality, food safety and brand. Food quality labels which can be met by consumers on the Czech market are also presented. Important organizations that check compliance with food quality rules are also listed. In the practical part, we …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2022
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Tomáš Sadílek, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
SKALOVÁ, Dominika. Značky kvality potravin na českém trhu. Plzeň, 2022. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Retail Management
Theses on a related topic
-
Svoboda pohybu a bezpečnost v péči o klienty s demencí v domovech pro seniory a domovech se zvláštním režimem: výzvy a řešení
Gabriela Pitourová Smutná -
Šíření, hladiny a rizika cytostatik v prostředí nemocnic a lékáren a v domácnostech onkologických pacientů
Lenka Doležalová -
Využití kapalinové chromatografie a vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie při hodnocení kvality a bezpečnosti potravin a krmiv
Aneta Bumbová -
Factors influencing the success of a company in a selected market
Alibek Orazbay -
Kvalita a bezpečnost jedlého hmyzu
Petra Škvorová -
Kvalita a bezpečnost rostlinných produktů v kultivačních bezpůdních systémech
Anna-Běla Sýkorová -
Optimalizace dlouhodobě zavedených systémů managementu kvality, environmentu a bezpečnosti práce ve firmě Garnets Consulting a.s.
Jitka BEČVÁŘOVÁ -
Integrace a efektivní řízení systému managementu dle standardů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001
Petr Elznic