Bc. Petra MAŇÁSKOVÁ

Master's thesis

Antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů

Antimicrobial effects of chosen plant extracts
Anotácia:
Cílem diplomové práce je analyzovat možné antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů. Součástí práce je literární rešerše, která je zaměřena na charakteristiku použitých rostlin, mikroorganismů a dále pojednává o výzkumech založených na antioxidační aktivitě rostlinných výtažků. Praktická část diplomové práce se zabývá antimikrobiálními účinky vybraných rostlinných extraktů o dané koncentraci …viac
Abstract:
The aim of the thesis is analysing of possible antimicrobial effects of chosen vegetable extracts. Part of the work is literature search, which is specialized on characteristic used plant, microorganisms and then deal about possible using of plants in foodstuff. The practical part of the thesis deal with antimicrobial effects of chosen vegetable extracts in concentration (in water and alkohol) on different …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2008
Zverejniť od: 16. 5. 2008
Identifikátor: 8060

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MAŇÁSKOVÁ, Petra. Antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 16. 05. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.