Matej Vrbiniak

Bakalářská práce

Historický vývoj barového provozu a produktu až do súčastnosti

Anotace:
Anotacia:Cieľom tejto práce je prehľadnou a zaujímavou formou zoznámiť čitateľa so vznikom barov ako vo svete tak aj v Českej republike, ďalej s históriou barmanstva, barových asociácií, mixológie, pôvodom slova cocktail, flair bartendingom. V analytickej časti je s prispením odborníkov z odboru riešený súčasný stav barmanstva na území Českej republiky, aktuálne trendy v cocktail baroch, kvalita …více
Abstract:
Annotation:The aim of this work is clear and interesting way to familiarize the reader with the origin of bars in the world as well as in the Czech Republic, further with history of bartending, bar associations, mixology, origin of the word cocktail, flair bartending. The analytical part is with the contribution of experts in addressing the current state of bartending in the Czech Republic, current …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2017
Identifikátor: http://theses.cz/id/hbwzql/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2017

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus

Práce na příbuzné téma

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.