Lucie Jurčová

Bachelor's thesis

Kvalitativní vlastnosti medu

Qualitative properties of honeys
Anotácia:
Cílem bakalářské práce bylo vypracování literární rešerše na téma med. Zabývá se jeho složením, vlastnostmi a analytickými metodami, které se využívají k určování kvality medu. Také popisuje složitý proces vzniku medu a jeho získávání. V poslední řadě poukazuje na nebezpečí falšování medu, jednotlivé metody pro detekci falšování medu.
Abstract:
The aim of the bachelor thesis was to conduct a literature search on the topic of honey. It deals with its composition, properties and analytical methods used to determine the quality of honey. It also describes the complex process of honey production and extraction. Lastly, it highlights the dangers of honey adulteration, the various methods for detecting honey adulteration.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Jana Šenkýřová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Jurčová, Lucie. Kvalitativní vlastnosti medu. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Food Technology and Assessment / Food Technology