Výroba pšeničného müsli a jeho hodnocení – Bc. Eliška DOLEŽELOVÁ
Bc. Eliška DOLEŽELOVÁ
Master's thesis
Výroba pšeničného müsli a jeho hodnocení
Production of Wheat Muesli and its Evaluation
Abstract:
Teoretická část diplomové práce je věnována zejména pšenici obecné, její botanické stavbě, chemickému složení a nutričním hodnotám pšenice. Dále jsou charakterizovány vybrané druhy pšenice. Následující část se zaměřuje na müsli, jeho druhy, základní suroviny pro vý-robu a na základní technologické aspekty jejich výroby. Praktická část diplomové práce se zabývá nejen výrobou sypaného müsli ze sušeného …moreAbstract:
The theoretical part of the master thesis is devoted primarily to the wheat, its botanical structure, chemical composition and nutritional values of wheat. The selected wheat species are also characterized. The following section focuses on muesli, its types, the basic raw materials for the production and the basic technological aspects of their production. The practical part of the master thesis deals …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2013
Accessible from:: 2. 5. 2013
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
DOLEŽELOVÁ, Eliška. Výroba pšeničného müsli a jeho hodnocení. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
Barbora Stará -
Hodnocení chemické bezpečnosti a senzorické jakosti vybraných tepelně zpracovaných výrobků
Martina Kuralová -
Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
Iveta TRÁVNÍČKOVÁ -
Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
Alžběta Dorota Dostálová -
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
Alena Cizner -
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
Jiří Prokop -
Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
Žaneta Olbertová -
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
Nicola Sochorcová