Spotřebitelské vnímání kvality potravin – Barbora Korbelová
Barbora Korbelová
Bachelor's thesis
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Consumer perception of food quality
Anotácia:
Kvalita potravin je v poslední době významné téma v celé společnosti, ale spotřebitel je ten, kdo rozhoduje, jaký produkt si zakoupí. Chování spotřebitele je ovlivněno mnoha okolnostmi a cílem této práce bylo zhodnotit, jak spotřebitel vnímá kvalitu potravin zejména uzenin. Pomocí on-line dotazníku s 22 otázkami byl realizován průzkum zaměřený na zákazníka – spotřebitele, jeho vnímání a preference …viacAbstract:
Quality of food is significant theme in whole society recently, but end consumer is who choose the product. End comnsumer is influenced by many circumstances. The aim of this work was evaluate how end consumer percieve quality of food, especially smoked meats. Research was realised by online questionnaire with 22 questions which were focused on preferences and perception of quality of food by consumers …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Lucie Vokáčová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme:
Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Vyšetřování zrakové ostrosti a stanovení objektivní a subjektivní refrakce
Štěpánka Korbová -
Srovnání objektivního a subjektivního hodnocení grafomotorických dovedností u dětí s dysgrafií a hyperaktivní poruchou pozornosti.
Kamila Toráčová -
Materiálové a konstrukční vlastnosti textilií používaných na operačních sálech a jejich vliv na bariérové vlastnosti a komfort (Konzultant z TZÚ)
Petra Kobzová -
Návrh konkurenceschopné kolekce spodního prádla ve spolupráci s firmou Triola a.s. na základě objektivního a subjektivního hodnocení
Jana Dostálová -
Odezva vybraných objektivních a subjektivních proměnných při kruhovém tréninku v normoxii a hypoxii u souboru mužů: pilotní studie
Zbyněk KRAHULÍK -
Změna objektivní a subjektivní refrakce při změně polohy hlavy
Petr Buček -
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Viliam Berger -
The Globalization of Food (the attitudes of young generation in Kazach city of Kostanay towards the origing of food)
Alina Spirina
Názov
Vložil
Vložené
Práva