Barbora Korbelová

Bachelor's thesis

Spotřebitelské vnímání kvality potravin

Consumer perception of food quality
Anotácia:
Kvalita potravin je v poslední době významné téma v celé společnosti, ale spotřebitel je ten, kdo rozhoduje, jaký produkt si zakoupí. Chování spotřebitele je ovlivněno mnoha okolnostmi a cílem této práce bylo zhodnotit, jak spotřebitel vnímá kvalitu potravin zejména uzenin. Pomocí on-line dotazníku s 22 otázkami byl realizován průzkum zaměřený na zákazníka – spotřebitele, jeho vnímání a preference …viac
Abstract:
Quality of food is significant theme in whole society recently, but end consumer is who choose the product. End comnsumer is influenced by many circumstances. The aim of this work was evaluate how end consumer percieve quality of food, especially smoked meats. Research was realised by online questionnaire with 22 questions which were focused on preferences and perception of quality of food by consumers …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Lucie Vokáčová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses hfrp9v hfrp9v/2
17. 3. 2022
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.