Výuková opora předmětu Potraviny a nápoje pro 1. ročník oboru Kuchař - číšník pro pohostinství – Bc. Kateřina Halodová
Bc. Kateřina Halodová
Diplomová práce
Výuková opora předmětu Potraviny a nápoje pro 1. ročník oboru Kuchař - číšník pro pohostinství
Food and Beverages - Educational Support for Cook - Waiter Students
Anotace:
Diplomová práce se zabývá tvorbou výukové opory pro předmět Potraviny a nápoje pro 1. ročník oboru Kuchař-číšník pro pohostinství. Diplomová práce je rozdělena na dvě části – teoretickou a praktickou. V teoretické části je popsán obor Kuchař-číšník, dále se zabývá významem a tvorbou výukové opory. Závěr teoretické části je věnován důležitému tématu, a to přípravě učitele na vyučování. Praktická část …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the creation of educational support for the subject Food and Beverages 1st year of the Chef-Waiter field for Hospitality industry. The diploma thesis is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part describes the field of chef-waiter, then describes the teaching support in terms of meaning and creation. The conclusion of the theoretical part …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/glv0s/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2021
- Vedoucí: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Jana Horská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HALODOVÁ, Kateřina. \textit{Výuková opora předmětu Potraviny a nápoje pro 1. ročník oboru Kuchař - číšník pro pohostinství}. Online. Diplomová práce. Brno: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/hgc9r1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Práce na příbuzné téma
-
Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě
Ondřej PUSTKA -
Střední odborné školy a učební pomůcky – zaměření na obor kuchař
Alžběta Brokešová -
Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
Libor Marčík -
Školní vzdělávací program pro obor vzdělání Kuchař - číšník na SOŠ a SOU v Poličce
Renata Zrůstová -
Aspekty využití praxí, stáží, exkurzí a vycházek v odborném vzdělávání pro obor kuchař - číšník
Hana Jančová -
Příprava učitele na vyučování - obor Kuchař
Zuzana Jenerálová -
Rozpracování závěrečné zkoušky pro obor Kuchař - číšník
Iva Ježková -
Tvorba školního vzdělávacího programu pro obor kuchař - číšník
Jiřina Szusciková