Certifikace Czech Specials v libereckých restauracích – Tereza Vindušková
Tereza Vindušková
Bachelor's thesis
Certifikace Czech Specials v libereckých restauracích
Czech Specials certification in Liberec restaurants
Abstract:
Bakalářská práce se týká oblasti gastronomie v cestovním ruchu a zkoumá význam certifikace Czech Specials pro provozovatele restaurací v Liberci, které nabízejí českou kuchyni. V první části práce jsou vymezeny pojmy týkající se především oblasti stravovacích služeb, gastronomie a certifikace v cestovním ruchu. V druhé, výzkumné, části jsou od provozovatelů necertifikovaných restaurací v Liberci, které …moreAbstract:
The bachelor thesis concerns the area of gastronomy in tourism and examines the importance of the Czech Specials certification for restaurant operators in Liberec who offer Czech cuisine. The first part of the thesis defines the concepts related mainly to the field of catering services, gastronomy and certification in tourism. In the second part, the research part, various information is collected …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 11. 2023
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/91414
Thesis defence
- Date of defence: 17. 1. 2024
- Supervisor: Pavel Černý
- Reader: Blanka Bejdáková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/91414
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Cestovní ruch
Theses on a related topic
-
\rus{Narodnoe pitanie na cheshskoi0 i russkoi0 territorii i ego otrazhenie v nastoyawem. Opyt e1tnografichesko- kulp1turologicheskogo issledovaniya.}
Lukáš MONIAK -
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
Aidai Kamchybek Kyzy -
Česká ryba v kuchyni
Kateřina Veselá -
Ruská kuchyně jako součást ruské kultury
Eliška Pospíšilová -
Tradiční česká gastronomie v restauracích
Pavel Kaplan -
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
Aidai Kamchybek Kyzy -
Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
Adriána Fedorová -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova