Čokoláda jako jedna z preferovaných potravin – Karolína ČAMPULOVÁ
Karolína ČAMPULOVÁ
Bachelor's thesis
Čokoláda jako jedna z preferovaných potravin
Chocolate as one of the preferred foods
Anotácia:
Tato bakalářská práce se ve své teoretické části zaměřuje na úvod do historie čokolády od začátku používání kakaových bobů ve výživě až po zakládání čokoládoven na území České republiky. Dále se v práci nachází legislativa týkající se označování čokoládových výrobků. Jsou zde vymezeny všechny druhy čokolády a výrobky, které se z nich vyrábějí. Největší část práce je věnovaná výrobě čokolády, jakým …viacAbstract:
This bachelor thesis focuses on the introduction to the history of chocolate from the beginning of the use of cocoa beans in nutrition to the setting up of chocolate factories in the territory of the Czech Republic. In addition, there is legislation on labeling chocolate products. All types of chocolate and the products made from chocolate are defined here. The core of the thesis is about making chocolate …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Zverejniť od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: PhDr. Mgr. Michal Svoboda, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ČAMPULOVÁ, Karolína. Čokoláda jako jedna z preferovaných potravin. Plzeň, 2018. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of EducationBachelor programme / odbor:
Specialization in Pedagogy / Health Education
Práce na příbuzné téma
-
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
Karolína Nováková -
Spotřebitelské chování při nákupu čokolády
Ivana Vojtíšková -
Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
Simona Kahlichová -
Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
Jana Hofmanová -
Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
Hana Svobodová -
Vliv marketingu na sociálních sítích na generaci mladších mileniálů
Pavla Nedbalová -
Vliv teploty na tokové chování čokolády
Václav Bureš