Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách – Filip Hruška
Filip Hruška
Bakalářská práce
Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách
Chromatographic determination of sensory-active compounds in food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRUŠKA, Filip. \textit{Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/hhckw2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.