Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách – Filip Hruška
Filip Hruška
Bachelor's thesis
Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách
Chromatographic determination of sensory-active compounds in food
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRUŠKA, Filip. \textit{Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/hhckw2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.